VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

631a8ef9-04bc-4da1-bc7e-6137cdbce0fb

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Reminder: derde onderzoek naar impact corona-aanpak

do 03 dec 2020

​VHG doet voor de derde keer dit jaar onderzoek naar de impact van de corona-aanpak van de Rijksoverheid voor ondernemers. Op maandag 30 november hebben alle VHG-leden voor de derde keer dit jaar een vragenlijst ontvangen. Enkele tientallen VHG-leden heeft deze inmiddels ingevuld en teruggestuurd. Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dit dan alsnog.

Als gevolg van de corona-aanpak van de Rijksoverheid ontvangt de VHG Ondernemershelpdesk uiteenlopende signalen en vragen uit het werkveld. Om een goed beeld krijgen van de omvang en impact van de ontwikkelingen en inzicht te krijgen in de informatie- en ondersteuningsbehoefte van ondernemers, is VHG weer een onderzoek gestart.

Onvoorziene kosten
Ondernemers ervaren bijvoorbeeld dat steeds meer zakelijke en publieke opdrachtgevers behoudend worden in het verstrekken van (nieuwe) opdrachten. Daarnaast blijkt dat ondernemers zijn en worden geconfronteerd met verschillende onvoorziene kosten. Denk aan kosten om conform het protocol Samen veilig doorwerken werkzaamheden uit te kunnen (blijven) voeren en de sterke premiestijging in 2021 voor de verzuim- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vul de vragenlijst in
Door de vragenlijst ingevuld retour te zenden helpt u ons als lid om de belangen van de groene branche in deze bijzondere tijden goed te (blijven) behartigen en de informatievoorziening naar bedrijven zo goed mogelijk te verzorgen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het onderzoek of wilt u de uitnodiging voor deelname aan het onderzoek nogmaals ontvangen, neemt u dan contact op met de VHG Ondernemershelpdesk. Deze is op werkdagen telefonisch te bereiken via (030) 659 55 50. Alle dagen van 08.30 tot 17.00 uur en op dinsdag

Gerelateerde tags

Corona

Naar alle nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

De Molen 30
3994 DB Houten
Postbus 1010
3990 CA Houten
T 030 659 55 50
E info@vhg.org