VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

b7bf445f-082b-4974-ba4b-7225f937864a

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Lintje voor Jan Dijstelbloem

do 29 apr 2021

Jan Dijstelbloem is deze week verrast met een koninklijke onderscheiding. Van de burgemeester van Helmond ontving hij het lintje dat hoort bij de titel Lid van de Orde van Oranje-Nassau. Volgens VHG-directeur Egbert Roozen een zeer verdiende onderscheiding. "VHG bestaat bij de gratie van haar leden en de energie die zij in hun branchevereniging willen steken. Jan Dijstelbloem is hier een uitzonderlijk mooi voorbeeld van." Namens het bestuur, het verenigingsbureau en alle leden van harte gefeliciteerd! 

Vanuit zijn bedrijf Dupré Groenprojecten gevestigd in Helmond, had Jan Dijstelbloem al snel in de gaten wat de meerwaarde van het lidmaatschap is. Jan is jarenlang bijzonder actief geweest in de afdeling Brabant en spoorde als VHG-ambassadeur collega-ondernemers aan om lid van VHG te worden en actief mee te doen in het verenigingsnetwerk. 

Fotograaf
Nog steeds is Jan voor VHG actief. Bij diverse evenementen is hij met een scherp oog aanwezig om als 'hoffotograaf alle gebeurtenissen vast te leggen en daarmee bredere bekendheid te geven aan waar VHG voor staat. "We waarderen zijn grote inzet en betrokkenheid bij onze vereniging zeer en onderstrepen van harte onze dank hiervoor", aldus Roozen.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org