VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

f0d28dca-8d8d-4d7c-b42f-8cb24210d37f

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Heeft u een idee om groen in de buurt te brengen?

do 29 apr 2021

Geef het een podium in politiek Den Haag en maak kans op de VHG Groenprijs!

Groen in de buurt brengt mensen samen en maakt iedereen vrolijk. Het draagt bovendien bij aan het herstel van de biodiversiteit, vermindert wateroverlast en hittestress op warme dagen. Heeft u een idee of initiatief waarmee u de natuur naar de buurt brengt? Dien dat dan voor 6 juni in op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op de VHG Groenprijs. Deze bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,- en ondersteuning van VHG.

Duurzame Dinsdag verzamelt ook dit jaar weer inspirerende en innovatieve ideeën en initiatieven uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Deze worden op de eerste dinsdag van september in een koffer aangeboden aan het kabinet. De inzenders komen ook in contact met een netwerk van ondernemers, burgerinitiatieven en beleidsmakers waarvoor jaarrond diverse activiteiten worden georganiseerd om – met elkaar – de duurzaamheidstransitie te versnellen. 

Inzenden voor 6 juni
Meer weten over Duurzame Dinsdag of meteen uw idee of initiatief insturen? Kijk op www.duurzamedinsdag.nl voor alle informatie en dien uw idee voor 6 juni in.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org