VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

2c0db2df-7c34-401a-b693-9b6410c3f1db

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Coronaberichten

do 19 nov 2020

Update protocol Samen veilig doorwerken
Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ heeft een kleine update gekregen waar het gaat om grenswerkers en het vitale proces. De lijst met veelgestelde vragen en antwoorden is hierop aangepast.

---

Aanpassing quarantaineperiode per 1 december 2020

Zit je vanaf 1 december in quarantaine vanwege een melding van de CoronaMelder App of vanuit het GGD bron- en contactonderzoek? Dan kun je je vijf dagen na die melding laten testen bij de GGD, ook als je geen coronagerelateerde klachten hebt. Valt die test negatief uit, dan mag je je thuisquarantaine beëindigen. (Helpdesk Corona)

---

Ondernemerspeilingen
Onder de ondernemers in Overijssel wordt voor de derde keer een peiling gedaan om de impact van de crisis op ondernemers te onderzoeken. Het accent ligt op het aspect personeel. De resultaten van de eerste twee metingen hebben inmiddels geleid tot actie. De resultaten dienen dus als input voor de partijen, die samenwerken aan deze enquête (Overijssel, Oost NL, VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden). Zij betrekken de inzichten en resultaten uit deze enquête bij hun acties om de effecten van COVID-19 te overbruggen en de economie te herstellen. Uw bijdrage is dus wederom van groot belang! Naar de enquête.

Ook in de provincie Utrecht zijn ondernemersorganisaties en overheden benieuwd naar de actuele impact van de COVID-19 crisis op het bedrijfsleven. Komt het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heeft u moeite met het behouden van personeel, het in- en of uitlenen van personeel of ervaart strubbelingen bij het aanvragen en uitvoeren van landelijke maatregelen? Laat het weten: klik hier om naar de enquête te gaan

---

Ingrid Thijssen bij Aftrap XL-teststraten: ‘Dit lukt alleen samen’
De testcapaciteit op het coronavirus wordt de komende weken in het hele land fors uitgebreid dankzij de bouw van zo'n zeven XL-testlocaties. VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen was bij de landelijke aftrap bij Rotterdam The Hague Airport, één van de nieuwe testlocaties. (VNO NCW)

Gerelateerde tags

Corona

Naar alle nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

De Molen 30
3994 DB Houten
Postbus 1010
3990 CA Houten
T 030 659 55 50
E info@vhg.org