VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

bb0c63b1-ac5f-4c3e-ad8c-00bf65798606

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Beter inzicht in uw bedrijfsprestaties?

do 18 mrt 2021

Doe mee aan het VHG Jaaronderzoek 2020

Wilt u (meer) inzicht in de ontwikkeling van uw bedrijfsprestaties over de afgelopen jaren? En deze prestaties vergelijken met die van soortgelijke bedrijven? Doe dan mee aan het VHG Jaaronderzoek dat vandaag van start gaat. Als lid van VHG ontvangt u hiervoor een uitnodiging van The Brighthouse. U kunt de vragenlijsten invullen tot en met vrijdag 2 juli. 

De Economische Barometer
Het jaaronderzoek wordt sinds 2013 uitgevoerd en is de opvolger van het 'oude' bedrijfsvergelijkend onderzoek. Het wordt uitgevoerd in het kader van de Economische Barometer: de peilstok waarmee groenbedrijven ieder kwartaal hun omzet- en resultaatverwachtingen aangeven.

Hulp nodig?
Voor hulp bij het invullen van de drie vragenlijsten of het bespreken van de onderzoeksresultaten kunt u als VHG-lid kosteloos een beroep doen op een adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk. Als u dat wilt, komt hij bij u op locatie langs.

Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak inplannen, neem dan contact op via (030) 659 56 50 of stuur een e-mail naar de VHG Ondernemershelpdesk. ​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org